Свободно време

Любовен хороскоп за 24 – 30 юни

Любовно объркване

24.06.2019г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

През последната седмица на месец юни, ще бъде по-добре да не споделяте много за любовния си живот с приятели. Дори и да имат добри намерения, съветите им може да доведат до объркване. Следвайте събитията и обмисляйте добре вашите думи и действия.

10 начина да покажете, че го обичате без реално да го казвате

Дева

Девите ще търсят яснота както по отношение на кариерата, така и в любовта. Може да се окаже, че нямате подкрепата, която желаете да имате от партньора си, докато се опитвате да се възползвате максимално от настоящите възможности, които се откриват пред вас. Като цяло, любовната седмица ще бъде разочароваща за вас.

Везни

Тази седмица не бъркайте бизнеса с удоволствието! На този етап това може да ви се струва добра идея, но в последствие може да почувствате разочарование или съжаление, след като балонът се спука и някои истини бъдат осветени. Не е изключен флирт на работното място. Няма да ви липсват романтични перспективи, но ги търсете извън работа.

5 двойки зодии, които са съвместими само за секс

Скорпион

С любимия човек може да решите да започнете с опитите за бебе. По-добре е първо да разрешите проблемите помежду ви. Дали не се заблуждавате, че появата на бебе по някакъв начин ще разреши конфликтите ви. Идеята определено не е добра. Тези от вас, които имат хармонични взаимоотношения, може да усетят по някакъв начин финансови ограничения, които да възпрепятстват част от плановете им.

Коментирай