Свободно време

Любовен хороскоп за 24 – 30 юни

Любовно объркване

24.06.2019г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Венера се движи през вашия партньорски сектор. Тя ще се отдели от Нептун, който сега е в частта от вашата графика, отнасяща се за дома и семейството. Възможно е да има роднина, който да саботира връзката ви или е възможно да има конфликтни ситуации с любимия човек. Ако не успеете да постигнете съгласие, може да стигнете до извода, че връзката ви се разпада, но само, ако нейните основи не са стабилни.

5 зодии, които лесно се привързват в любовта

Козирог

Въпреки че Козирозите по-рядко се оплакват от многото работа, то тази седмица може да останете разочаровани, когато става въпрос за баланс между любов и работа. Ако вие сте тази половина от двойката, която дава повече от себе си, може да останете разочаровани, че любимият човек не оценява вашите жестове. Говорете за това.

Водолей

Необвързаните представители на зодията може да искат да се сближат повече с определена личност. Възможно е решението, което ще вземете да не е въз основа на съвместимост между вас. Може би се водите от мисълта колко много този човек може да направи за вас. Друга възможност е да изпитвате емоции към някого, а той към вас не. Ако вече сте обвързани, бъдете внимателни в комуникацията с любимия човек.

Любовта говори на 5 езика

Риби

Въпреки че ще се чувствате объркани по отношение на любовта, ще осъзнаете, че вие сте били тези, които сте ограничавали възможностите си за щастие. Ако сте във връзка, която не се развива добре, може да си направите някои равносметки. Може би не гледате в една посока с този човек, когато става въпрос за бъдещето ви. За някои Риби предстои нова вълнуваща среща.

Снимки: iStock

Коментирай