Свободно време

Дневен хороскоп за 18 юни

Динамичен ден

18.06.2019г. / 07 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Днес ще ни вълнуват повече служебни дела. Какво ви очаква според зодията? Вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Следвайте графика си и отделяйте главното от второстепенното. Икономисвайте времето си максимално. Ще се справите с уреждането на административен въпрос и ще изгладите конфликт с по-възрастен роднина.

Телец

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Проявете наблюдателност. На професионална среща с представители на ръководството ще успеете да покажете най-добрите си качества.

Близнаци

Разчитайте на знанията и опита, а не на чара и въздействието си. Ако получите помощ ще е добре, но не разчитайте изцяло само на това. Мислете далновидно и действайте практично.

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юни

Рак

Отстоявайте позициите си без дори намек за агресия. Преценявайте обективно собственото си място в общата картина и ще се ориентирате кой е правилният начин.

Лъв

Спазвайте правилата за безопасност, ако се налага да ползвате в работата си технически средства, уреди и инструменти. Най-добре ще се справите днес с дейности, изискващи сръчност.

Любовен хороскоп за 17 – 23 юни

Дева

Необходимостта да помогнете на някого или да се справите с нетипична ситуация ще провокира фантазията и творческото ви мислене. Избраният начин за действие може да не е най-ефективният и най-резултатният, но при всички случаи ще е изключително оригинален и нестандартен.

Коментирай