Свободно време

Дневен хороскоп за 18 юни

Динамичен ден

18.06.2019г. / 07 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Ще попаднете в сложна ситуация, при която ще се наложи да се съобразите с много фактори. Ако подберете правилен критерий за оценка ще успеете да се справите без да понесете материални загуби.

Скорпион

Повечето ви занимания ще са в групата „неотложни“ и напрежението ще се повишава. Ще ви изнерви не срочността на работата и необходимостта да бързате, а съмнението, че няма да се справите. Напразно! Овладейте се, всичко е във възможностите ви.

Стрелец

Преглеждайте с изключително внимание документите, с които работите днес, особено ако са на повече от един език. Сверявайте, сравнявайте и ако не сте сигурни, консултирайте се. Грешките, колкото и да са минимални, ако не засегнат материалните ви интереси, ще засегнат статута ви.

7 въпроса, с които да определите коя е мечтаната работа за вас

Козирог

Не позволявайте на настроението да навреди на дейността ви. Ще има случки, които да ви ядосат, ще има и поводи за радост. Отделете мисълта от емоциите и нищо няма да ви навреди.

Водолей

Работоспособни сте, но разсеяни. Сверявайте действията си с утвърдените правила. Проверете всички актуални изисквания и разпоредби преди да пристъпите към изпълнението на нова задача. Ще избегнете възможността да ви въвлекат в интрига.

Риби

В състояние сте да мислите много по-реалистично от обикновено. Подходящо е да се заемете с уреждането на въпроси, изискващи концентрация и работа с голямо количество данни. Проверявайте изправността на техническите средства, които ще ползвате.

Коментирай