Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 юни

Изненада за Скорпионите

25.06.2019г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Събитията, добри и лоши, ще се редуват като синусоида. Ще имате възможност да повишите знанията и да усъвършенствате професионалните си умения, но в същото време остри разговори и чужди постъпки ще са повод за разочарование. Ще се отразят на ценностната ви система, ще ви освободят от някои поддържани с години илюзии. Приемете, че дори лошите преживявания са натрупване на добър опит.

Следвайте принципите си и, ако се налага да правите компромиси, преценявайте доколко ще се отразят на самочувствието и емоционалното ви състояние. Проверете банковите си сметки. Заделете допълнителните постъпления за резерв.

Венера в Близнаци – как ще се отрази на всяка зодия?

Дева

Повече от един сложен казус ще намери решение през тази седмица. На работното място ще разгърнете изцяло творческия си потенциал, а извън него – скритите си таланти. Резултатите няма да се получат лесно, но пък ще са повод за радост и източник на огромно удовлетворение.

Деловите срещи ще са свързани с интересни контакти. Някой от новите познати може да отправи интересно предложение за работа или съвместна дейност. Ще е неочаквано, но полезно и приложимо. Не се колебайте дълго, за да не съжалявате след време.

Везни

Ще сте по-заети от обикновено. Ще сте и по-напрегнати. Настроението ви най-вероятно ще е нестабилно, ще ви е трудно да възприемете мотивите на околните. Някои ваши изказвания може да станат повод за конфликт. Осигурявайте си достатъчно сън и почивка, ако искате да си спестите недоволството на близките.

Отделяйте време за любимите си занимания. Колкото и да е малко ще ви се отрази освежаващо. Спорт сред природата в съпровод с предпочитана музика ще ви помогне да постигнете синхрон между физическото и психическото си състояние.

6 предприемчиви зодии, които са добри в правенето на бизнес

Скорпион

Сравнително спокоен период. Лесно и бързо ще уредите въпроси, свързани с професионалния ви статус. Следвайте интуицията си и обмисляйте подробностите. Подхождайте към проблематичните моменти с присъщата си прозорливост, но без излишна мнителност. Някои решения ще са трудни, но не бива да се отлагат, особено ако ще изискват допълнителни разходи.

Любимият човек или много близък приятел ще ви направи приятна изненада, свързана с кратко пътуване и импровизирано веселие.

Коментирай