Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 юли

Изненади за Близнаците

17.07.2019г. / 07 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Бъдете себе си през тази седмица. Това ще е най-силната ви защита. Не се интересувайте кой какво е казал за вас, кой е недоволен и кой ви критикува. Приемайте подобни съобщения с усмивка и не позволявайте да ви въвличат в никакви интриги. Най-важното е да следвате предварителния си график и да не си разваляте настроението за дреболии.

Ако преди време сте подали документи с искане за кредит (или за кредитна карта), то през тази седмица най-вероятно ще ви го разрешат. Помислете добре дали наистина имате нужда от него, обстоятелствата сега са по-различни от периода на кандидатстването. И ако не е належащо, откажете го.

Търсете подкрепа и солидарност само сред близките си. Те ще ви помогнат, дори когато не са съгласни с мнението ви. Не ги натоварвайте с негативните преживявания, причинени от външни фактори. Избягвайте контактите с негативни, скептични и мрачни хора. Ще се отразят зле на здравето ви, независимо че може самите вие да се чувствате в прекрасна кондиция.

Как различните зодии се справят с развода

Козирог

Домашните задачи ще са с приоритет и ако не е задължително да ги осъществите лично, то приобщете към тях и близките си. Може изцяло да им отстъпите заниманията, свързани с покупки, интериор и осигуряване на удобства. В благоприятна позиция са представителите на вашия знак, чиято работа е свързана с въображение и интерпретация. Ще имат достатъчно поводи за вдъхновение и поле за изява. В стимул за тях ще се превърне изненадващо романтично преживяване.

В професионално отношение затруднения не се очакват. Нов проект, който се подготвя или обмисля от доста време може да забави старта си, но това няма да е свързано с финансови затруднения.

Въздържайте се от покупки на кредит и не търсете заеми от приятели, а още по-малко от роднини. Ще се отразят негативно на отношенията ви и ще предизвикат силно чувство за вина.

Водолей

Изобщо няма да ви е скучно през тази седмица. От една страна сте доста общителни, от друга, интуицията ви ще е достатъчно силна, за да можете да се адаптирате към всякаква среда. Ще се наложи да осъществите едно-две кратки пътувания или, ако сте взели отпуск, едно по-дълго пътешествие с нюанс на приключение. Ще се запознаете с доста хора и с тяхна помощ ще решите част от деловите въпроси, с които се налага да се занимавате. Ще ви съдействат с радост и възхитени от оригиналния ви начин на мислене.

На професионален напредък можете да се надявате след вторник и то ако сте достатъчно дискретни. Избягвайте коментарите по чужд адрес, които бихте могли да изтървете по време на неформален разговор. Ще направите лошо впечатление и ще настроите срещу себе си личност, от която зависи реализацията на някои ваши лични намерения.

Осигурявайте си пълноценен сън и почивка, ако се налага да шофирате. Бъдете внимателни, съществуват предпоставки за инцидент. Ако случайно попаднете в аварийна ситуация, не провокирайте разправии.

Въздържайте се от непредвидени разходи, независимо дали са за лични нужди или за семейството. Що се отнася до инвестициите, влагайте само толкова, колкото сте набелязали предварително и сте съгласували с партньорите си.

Риби

Особена важност през тази седмица ще придобие решаването на финансови и имотни въпроси. Не е изключено да получите допълнителни приходи или пък да ви върнат даден преди време заем заедно с лихвите. И основният ви въпрос няма да е „как да вържете двата края“, а как по-изгодно да похарчите или вложите парите си. Мисълта, че разполагате със свобода на избор ще ви вдъхнови, но за правилни решения разчитайте на логиката, а не на внезапните пориви.

В личен план предстоят изненади, особено ако все още не сте намерили личността на сърцето си. Някой ще ви атакува с бурно любовно обяснение. Най-интересното е, че това е човек, когото познавате от доста време и ни най-малко не сте подозирали за огнените страсти, които ви разкрива.

Събитията ще се развиват сравнително бързо, но това не значи, че трябва с всички сили да ги „догонвате“. Напротив, за вас е препоръчително да си наложите умерено темпо, за да обмисляте действията си задълбочено. Така ще съумеете да създадете подходящи условия за реализация на текущите дейности и старателно организиране на предстоящите. Бъдете готови да се съобразите с промени, които няма как да пренебрегнете.

Коментирай