Свободно време

Меган Маркъл и принц Хари бяха гости на премиерата на "Цар Лъв"

Бляскавата премиера, събра куп знаменитости на червения килим

15.07.2019г. / 11 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл присъстваха на премиерата на игралния филм „Цар Лъв“, която се състоя в Лондон в емблематичния кинотеатър Odeon theatre на Leicester square. Херцогинята на Съсекс бе избрала за събитието невероятна черна рокля в трапецовидна линия, с висока талия и фин тюл в горната си част. 

Кралската двойка успя да запознае повече хора с дейността на Кралската фондация и мисията ѝ за опазване на изчезващи и застрашени видове на планета.

Тоалетът бе допълнен със стилен клъч. Принц Хари бе избрал черен смокинг. Щастливата двойка се поздрави с певицата Бионсе, чиито глас се превъплъщава в образа на лъвицата Нала от филма. Певицата бе в компанията на съпруга си рапъра Джей Зи. Сред специалните гости на премиерата бяха и Елтън Джон, Вин Дизел, Гай Ричи, Фарел Уилямс и други. 

Синът на принц Хари и Меган бе кръстен (снимки)

За Елтън Джон знаем, че е неразделна част от класиката "Цар Лъв", но трябва да споменем, че Фарел Уилямс, участва в новия аранжимент на песните от саундтрака на филма. 

Освен Бионсе, много артисти, които са вдъхнали живот на лентата чрезз своите гласове, бяха част от бляскавата вечер, като Сет Рогън (Пумба), Кийгън-Майкъл Кий (Камари), Чиуетел Еджиофор (Скар), Флорънс Касумба, Били Айхнер (Тимон). 

Снимки: Reuters

Коментирай