Свободно време

Месечен хороскоп за август

Очакват ни много емоции

02.08.2019г. / 15 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

По всичко личи, че предстои интересен и успешен месец. Ще се наложи да „впрегнете в работа“ въображението си. Непрекъснато ще ви търсят за помощ и съдействие. Не отказвайте. Вие даже не си представяте с какъв потенциал разполагате и колко сте необходими на хората около вас. В състояние сте да повлияете на решенията им, за да променят живота си в положително направление.

В същото време трябва да търсите баланс между своите и чуждите интереси. Да помогнете с опит или съвет съвсем не означава да се натоварвате с чужди отговорности. Обещавайте само толкова, колкото можете да изпълните и бъдете искрени, ако се наложи да откажете на някоя молба. Може да не помогнете пълноценно, но пък и няма да навредите на никого, което не е без значение.

Притча за това как да изберем мъжа до себе си

Скорпион

Опитайте се да запомните една препоръка за този месец. Не стойте в сянка. Творческият ви потенциал е силен, енергетиката – също. Покажете на какво сте способни. Вярвайте в себе си, рекламирайте и популяризирайте постиженията си. Излишната скромност в разгара на лятото определено ще е вредна. Участвайте във всички публични мероприятия, свързани с интересите ви.

Едновременно с това бъдете предпазливи и аналитични. Не залагайте нито на късмет, нито на нови познати. Заменете късмета с логика, а доверието с прозорливост. Дори най-незначителните на пръв поглед дейности ще ви осигурят парични постъпления или материални придобивки. Ако хобито ви е свързано с творчество, със сигурност ще ви осигури печалби.

Стрелец

Няма да сте далеч от истината, ако решите, че през този месец „морето ви е до колене“. Интересните събития ще са извън дома. А по отношение на текущите задачи няма да имате сериозни затруднения. Най-често ще са свързани с невъзможността на околните да следват темпото ви и с нежеланието им да говорят открито за грешките си.

Пътуванията, наблизо и далече, ще са изпълнени с незабравими емоции и впечатления. Не търсете нови контакти, ще ви разочароват. За сметка на това ще промените мнението си, и то в положителна насока, към стари познати, с които ви свързват предимно творчески интереси. Не е изключено скъпи приятели да ви изненадат и зарадват с посещението си.

Коментирай