Свободно време

Неща, които се случват на тези, които имат най-добри приятели

Една незаменима силна връзка

12.08.2019г. / 06 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вие сте значими един за друг. И това е завинаги! Не всеки ги има в живота си, а тези които са щастливци да се похвалят, че ги имат, наистина изживяват различни неща. Най-добрите приятели. Те може да са няколко, да е само един, да е мъж или жена. Няма никакво значение. Какво се случва на всеки, който ги има в живота си?

Те са ви виждали в най-добрата и в най-лошата ви светлина. Вашите модни провали, житейски и любовни драми, пиянски вечери, но и постиженията ви, с които се гордеят повече от вас самите.

Могат да минат седмици, дори месеци, в които да не се видите, но когато се срещнете отново, сякаш нещата са станали по-истински. Любовта ни към най-добрия приятел никога не изчезва. Всъщност с течение на времето тя може само да се засили.

Ако започвах живота си отначало

Най-добрите приятели показват уважение към близките ви и другите ви приятели, дори и да не ги харесват особено. Никога няма да забравят онзи, който е разбил сърцето ви, нито несподелената ви любов. Дори са готови да ви защитят, за да не се върнат отново в живота ви грешните хора.

Всеки се нуждае от добър слушател, особено в онези моменти, в които страдаме за любов. Е, такива можем да намерим в лицето на най-добрия приятел. Той е искрен и от него винаги ще чуете истината, дори да не ви хареса. Най-добрите приятели са честни, защото знаят, че това е за ваше добро.

Те са там, когато колата ви се развали, когато сте прекалили с коктейлите, когато видите двете чертички на теста за бременност, когато се влюбите отново или шпионирате партньора си дали не излиза с друга.

5 причини извънредната работа да не помага на кариерата ви

За всеки момент от живота ви, колкото и да са незначителни за другите, но важни за вас, те ще бъдат на първа линия, защото са вашите най-добри приятели.

Те знаят точно какво ще кажете, преди дори да сте го изрекли. Даже често се разбирате само с поглед. Съдейки по това коя сте и как действате, те вече се смеят, защото знаят как ще приключи историята.

Понякога се държите като стара брачна двойка. Спорите за тривиални неща, карате се, но за кратко, смеете се истерично и се връщате към миналите незаменими спомени.

Кое е първото, което виждате? То разкрива за какво сърцето ви копнее

Най-добрите приятели често се оказват и наша сродна душа. Вашите такива ли са за вас?

Само като погледнете най-добрия си приятел/приятелка знаете какво ѝ се върти в ума. Нищо не би могла да скрие от вас.

Разбира се най-добрите приятели никога няма да ви позволят да правите глупави неща сами. Прекалено много ви обичат.

Храната винаги е по-вкусна от чинията на най-добрите приятели, които ненавиждат този ваш навик, но...

Коментирай