Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 август

Хубава седмица за Водолеите

12.08.2019г. / 13 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Личните отношения ще са „горещата“ тема през тази седмица. Помислете какво в тях не ви удовлетворява. Анализирайте моментите, свързани с противопоставяне и неразбиране. Разграничете ясно деловите връзки от всички други и се опитайте да оцените обективно дали на моменти не ги преплитате. И ако това се случва какъв е ефектът, кой страда повече, вие или партньорите ви?

Ще ви трябва време и търпение, за да проведете нужните разговори с приятели, колеги, роднини и любими хора и да намерите точната линия на поведение.

Притча за това как всяко зло е за добро

Необвързаните представители на вашия знак трябва да си отговорят на няколко важни въпроса. Защо още са сами? Дали всъщност не се чувстват по-добре, когато са сами? И какво по-точно очакват от бъдещия си партньор? След това ще знаят кое е най-добре за тях.

Дева

Ще разполагате с прекрасната възможност през тази седмица да работите над личните си проекти. Дори ако работата ви е предимно екипна пак ще ви остане време за занимания, които персонално ви интересуват и ви доставят удоволствие. Ще получавате помощ във всеки един момент, когато имате нужда от нея.

Огромното количество информация, с която ще се наложи да се справите неминуемо ще предизвика умора и разсеяност. Постарайте се да възстановите пълноценно силите си през почивните дни. За предпочитане е сред природата и с подходяща компания.

 

 

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Везни

През по-голямата част от времето си ще се занимавате с уреждане на договори, преговори с нови сътрудници или партньори, уговорки на цени за стоки и услуги. Не е изключено поради промяна на обстоятелствата или наличие на нова информация да придобие актуалност юридически въпрос, който от известно време сте оставили на заден план. Ако обстоятелствата позволяват да го решите окончателно, то направете го.

Няма да се натъквате на сериозни затруднения и като резултат настроението ви ще е стабилно. Не стои така въпросът с физическото ви състояние. Податливи сте на простуда, вирусна инфекция, алергична реакция. Консултирайте се със специалист незабавно при сигнали за неразположение. Несериозното ви отношение и пренебрегване сериозността на проблема ще предизвикат усложнения.

Скорпион

Лесно ще се справяте с новите проекти, дори със задачи, за които нямате пълна яснота. Няма да сгрешите, ако заложите на въображението си. В този момент ще ви подскаже как да се справите със стари затруднения, които не можете да отлагате безкрайно.

Ако се налага да правите ремонти у дома, на вилата си или в офиса (в случай, че сте със самостоятелен бизнес), то заемете се сега. Близките ще ви подкрепят безусловно, ще приключите много по-бързо и с по-малко усилия от обикновено.

Коментирай