Свободно време

Месечен хороскоп за септември

Овните да внимават с парите

03.09.2019г. / 15 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новият месец ще ни донесе вълнуващи емоции. Ще имаме възможността да постигнем успехи, да поставим началото на нови идеи, да се надградим. Някои представители на зодиака, ще е важно да внимават с финансите. Днес в рубриката ни "Всичко за зодиите" споделяме месечния ни хороскоп за септември, изготвен от астролог Петя Георгиева

Овен

За професионален напредък трябва да заложите предимно на трудолюбието, точността и инициативата си. Не разчитайте на новите клиенти и не бъдете прекалено отстъпчиви спрямо тях. Анализирайте постигнатото до момента и потърсете възможности за стартиране или участие в съвместни, а не в самостоятелни проекти. Използвайте всяка появила се възможност за получаване и усвояване на нови знания.

Личните отношения често ще са източник на сериозни конфликти у представителите на вашия знак, които са в дългогодишна връзка. Останалите трябва да са предпазливи, за да не преживеят разочарование. С малко повече наблюдателност ще намерите отговор на нерешените въпроси.
Въздържайте се от непланирани разходи.

Каква е най-голямата ви кариерна сила според зодията?
 
Телец

Проверете възможностите за дългосрочни инвестиции и ги сравнете. Не е изключено да ви попаднат примамливи варианти за малки, но регулярни печалби. Личните отношения ще са сравнително спокойни. Във ваша полза е да отстъпите инициативата на партньора. Ще си спестите отговорности, с които няма да ви е приятно да се натоварите.

Използвайте свободното време за занимания, с които никога до момента не сте се захващали. Най-вероятно ще откриете у себе си неподозирани таланти. Не се застоявайте на едно място. Колкото повече се движите, толкова по-добре ще се чувствате.

Коментирай
Свободно време