Свободно време

Дневен хороскоп за 12 септември

Близнаците да не бързат

12.09.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Леко ще се разминат днес желанията и задълженията ви. Това, което се налага да правите няма да ви харесва, а онова, което с удоволствие бихте направили ще изглежда недостижимо. Търсете компромисен вариант, например след завършване на няколко неприятни задачи да си „подарите“ нещо вкусно за повишаване на настроението.

Скорпион

Намалете контактите, особено с хора от които сте зависими. Отнасяйте се отговорно към задълженията, защото околните ще са твърде критични и взискателни към вас и забележките им в никакъв случай няма да ви харесат.

Стрелец

Нищо не би могло да наруши душевното ви равновесие днес. С каквото и да се захванете ще го направите „като за изложба“. Денят ще е толкова спокоен, че чак скучен. Ако ви се иска някакво разнообразие ще трябва сами да си го създадете.

5 зодии, които не се интересуват от чуждото мнение

Козирог

Обстоятелствата ще ви подскажат, че се налага да внесете някои промени в перспективните си проекти. Може би няма да получите ресурсите, които очаквате или ще ви съобщят, че някой друг ви е изпреварил, реализирайки вашите идеи. И в двата случая е желателно да потърсите резервни варианти.

Водолей

Ще се наложи да поемете отговорност за ваши действия, реализирани преди време. Може да имате някаква проверка на работното място или бизнеса, а може да става дума за лични отношения. И в двата случая няма да ви е особено приятно, но колкото по-търпеливо реагирате, толкова по-бързо ще оправите нещата.

Риби

На моменти може да получите усещането, че околните изобщо не разбират за какво им говорите. Не бъдете прекалено настоятелни. Ще реализирате замислите си, ако не бързате и не се натрапвате.

Коментирай