Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 септември

Интересна любовна седмица

17.09.2019г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица ще имаме желание да разговаряме повече с любимия човек, да задоволим своите физически нужди. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий оказва влияние върху общуването и вие ще сте мотивирани да разговаряте повече с любимия човек. Опитът да балансирате нещата във връзката ви, е основен приоритет сега и наистина ще искате да постигнете хармония и положителни вибрации с партньора. Възможно е в края на седмицата да се почувствате несигурни относно обсъждането на конкретна тема. Вашите желания и цели са важни, затова не се чувствайте виновни, че искате да говорите за тях.

Знаци, че трябва да прекратите връзката още в началото

Телец

Тази седмица ще имате достатъчно енергия, за да преследвате всяко удоволствие, което искате от живота. Марс се движи през вашия сектор на романтиката, което ще направи живота ви още по-интересен. Ако сте обвързани ще се радвате на прекрасни моменти с партньора, който ще ви обгрижва по всякакъв начин.

Как да спечелите вниманието на мъжа Близнаци?

Близнаци

Уважаеми Близнаци, дали не се държите отбранително спрямо любимия човек? Внимавайте какво правите, защото така саботирате вашия реален потенциал за тази любовна връзка. Не прехвърляйте миналото от предишни любовни взаимоотношения върху настоящето. Чувствате се несигурни относно това как да продължите напред. Отговорът? Стъпка по стъпка.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ah tezi dvama moi bliznaci .......sukrovi6ta , liubimi hubavi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар