Свободно време

Дневен хороскоп за 17 септември

Раците да се пазят от конфликти

17.09.2019г. / 06 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще ни изправи пред различни събития. Ето съветите на астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще постъпите много умно, ако не се занимавате с финансови сделки днес. Даже с обикновени покупки. Склонни сте към прояви на разточителност, независимо дали парите са ваши или чужди и може да си създадете сериозни неприятности с близки хора.

Телец

Не отказвайте участие в екипна работа, към която ви приканват. В състояние сте да комбинирате успешно няколко съвсем различни идеи и да получите от тях неочаквано добри резултати.

Близнаци

Емоциите ще са изненадващи и приятни. Днешните преживявания ще ви заредят с оптимизъм и ще възкресят дори най-смелите ви надежди, които все оставяте в „ъгъла на съзнанието“ си.

Притча: Тайната на щастливия брак

Рак

На работното място ще се оформят конфликти още от сутринта. Вслушвайте се в разговорите и следвайте интуицията си. Ще имате възможност да промените професионалния си статус и ако реагирате навреме ще успеете да се възползвате.

Лъв

Систематизирайте всичко отложено до момента. Помислете коя е най-старата недовършена задача и започнете от нея. С малко повече въображение най-вероятно ще намерите оригинално решение, което до момента ви е убягвало.

Дева

Изненадващо съобщение ще ви принуди да промените плановете си или да съвместявате две дейности в едно и също време. Запазете присъствие на духа. Ако нещо съвсем не се получава веднага се захващайте за следващото. Най-важното в случая е да не губите ценно време.

Коментирай