Свободно време

Дневен хороскоп за 19 септември

Какво ни вещаят звездите за четвъртък

19.09.2019г. / 07 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Настъпи предпоследният ден от работната седмица и сме нетърпеливи да разберем какво ни вещаят звездите за 19 септември, четвъртък. Вижте каква е астрологичната прогноза за всеки от зодиакалните знаци, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

В състояние сте да постигнете максимална концентрация и да се занимавате с няколко неща едновременно. Ако са в еднаква насоченост ще напреднете бързо.

Телец

Ще постигнете много повече, участвайки в колективни дейности, отколкото търсейки индивидуална изява. В състояние сте да мислите бързо и да реагирате, отчитайки основните тенденции, което е предпоставка за успех.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Близнаци

Конструктивното ви мислене е в най-добрата си форма. Съчетайте го с нормативните изисквания, и ще сте в състояние да постигнете изгодни условия по редица сделки, които от известно време са в застой.

Рак

Поставяйте си реални и изпълними задачи. Както психическото, така и физическото напрежение ще расте през целия ден. Единственото ви реално затруднение ще е натрупаната умора, така че разпределяйте силите си разумно.

Лъв

Осигурете си пространство за разгръщане на потенциала както в буквален, така и в преносен смисъл. Не се затрупвайте с вещи, предмети и хора. Колкото по-минимално е присъствието около вас, толкова по-малко усилия ще ви струва всяка работа, дори най-трудната.

Коментирай