Свободно време

5 зодии, за които октомври ще е прекрасен

За кои представители на зодиака есента ще е чудесна

01.10.2019г. / 16 04ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Скъпи Близнаци, през последните два месеца преживяхте много, направихте компромиси със самите себе си в името на другите и не бяхте отдадени на мисията за вашето лично щастие. Този период обаче е към края си и през октомври предстои да се насочите именно към осъществяване на вашето благоденствие. Досега помагахте другите да бъдат щастливи, но ето, че дойде и вашето време за същото.

През този период ви очакват нови възможности за развитие. Креативността ви ще е във вихъра си и ще изненадате приятно всички около вас с ентусиазма и енергията си.

Възможно е ново начало в креативен план, начало на осъществяване на собствена бизнес идея или творческо начинание. През октомври предстои да опитате много различни нови неща и дори само шансът да пробвате ще ви носи удовлетворение. Насладете се на тези емоции. За необвързаните представители на зодията са възможни нови запознанства и любовни трепети.

>> Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп <<

Лъв

През периода, скъпи Лъвове, ще бъдете във вихъра си. Амбициозни, самоуверени, борбени. Ще работите в чудесна хармония с колегите и партньорите си, като това ще изисква несъмнено отдаденост и работа от ваша страна, но усилията ще си заслужават.

В средата и края на месеца ще намерите време за повече отдих и релакс, а вие определено се нуждаете от тях след толкова много работа и добре свършени задачи. Конкурентната ви природа постепенно ще отстъпи на спокойствието и желанието за почивка.

Периодът ще е подходящ за започване на нови занимания, записване на интересни образователни курсове или школи, насочване към ново хоби. През октомври с лекота ще учите всякакви нови неща и месецът е идеален, ако искате да се сдобиете с нови умения.

Възможни са нови запознанства, като за неангажираните има перспектива за започване на любовна връзка. Месецът ще бъде наистина вълнуващ и прекрасен за вас!

>> Суперхрани за всяка зодия <<

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
Свободно време