Свободно време

Дневен хороскоп за 24 септември

Лъвовете да забавят темпото

24.09.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

За някой вторник е първи работен ден след почивните дни, за други – динамиката вече се случва. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не чакайте да ви забележат, покажете присъствие. Ще получите онова, което очаквате или което мислите, че ви се полага, ако действате решително, но без излишни емоции.

Телец

Нееднозначни ще са събитията. На моменти ще можете да работите много спокойно, но ще се редуват и с напрегнати периоди. Отстоявайте позициите си и не се подвеждайте по чужди препоръки.

Близнаци

Енергични сте, в състояние да мислите бързо и да преценявате собствените си ползи от всяка ситуация. Ще съумеете да се справите с няколко неща едновременно, стига да не привличате никого към своята работа. Всеки външен ще е само един допълнителен проблем.

Любовен хороскоп за 23 – 29 септември

Рак

В състояние сте да видите във всяка случка подробности, които за всички останали ще останат незабелязани. Ако комбинирате наблюдателност и прозорливост бихте могли да елиминирате част от конкурентите си.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен, но в същото време сте и прекалено взискателни до състояние на безкомпромисна критичност. Овладейте амбицията да сте първи навсякъде и във всичко и поощрете онези, които са по-добри от вас. Ще се почувствате наистина доволни от себе си.

Дева

Концентрацията ще ви е малко трудна днес. Мислите за много неща едновременно и се прехвърляте ту към една, ту към друга тема. Не е желателно да се занимавате с уреждане на финансови въпроси.

Коментирай