Свободно време

Любовен хороскоп за октомври

Добри перспективи за необвързаните

27.09.2019г. / 14 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Везните ги очакват любовни промени. Ще бъдете мотивирани постоянно да радвате любимия човек и той да се чувства невероятно. Ако е имало разногласия през последните месеци, то сега те ще се изгладят и ще се радвате на повече хармония. Необвързаните Везни да бъдат по-социални, ако искат да имат нови възможности в любовта.

Защо Скорпионите са най-добрите любовници в зодиака?

 

 

Скорпион

Този месец може да се съсредоточите върху себе си, върху това да се погрижите за здравето, външния си вид. Разбира се, звездите са ви подготвили приятни изненади в любовта. Любимият човек ще бъде силно привлечен към вас и ще бъде готов да ви отдели повече от вниманието си. Ако търсите своята половинка, също няма да скучаете!

3 прости начина да оправите връзката си

Стрелец

Според звездната карта, любовта ще бъде вълнуваща и интересна през октомври за вас, Стрелци. Ще се насладите на романтика, като ако планирате бебе, това може и да се случи. Излъчването на Стрелците през този месец, няма да ги остави незабелязани за представителите на противоположния пол.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
obojavam edno su6testvo - prekrasen 4ovek- sukrovi6te . muj kogoto 4akam ot dosta vreme v realnite si dni li4no a ne tuk v neta slujebno
отговор Сигнализирай за неуместен коментар