Любовта е вдъхновение! Когато обичаме, когато ни обичат, когато страдаме. Търсим мислите за нея във всеки един момент. Те сякаш ни помагат да осъзнаем някои истини. Днес споделяме с вас няколко реда за мъжете. За различните типове и това как ги срещаме, какво ни дават, взимат.

„Има мъже, които не са за теб. Такива, които ще обичат всичко в теб, но не и самата теб.

Има и мъже, които ще бъдат като огън. Отначало, ще те топлят, после, ще ги допуснеш прекалено близо до себе си, ще те изгорят и ще ти оставят белег за спомен.

Защо емоционалната интелигентност е най-важна за щастливата връзка?

Има и мъже, които ще са като новите обувки на най-добрата ти приятелка. Като ги видиш, ще се влюбиш в тях, но щом ги пробваш, ще разбереш, че не са за теб.

Има и мъже, които ще те ревнуват повече от необходимото. И няма да е от страх да не те загубят, а от страх, дали ще могат да те задържат.

Има и такива мъже, които няма да помнят първата ви целувка, нито пък рожденият ти ден, нито любимото ти цвете. Тези мъже, ще са твоите малки грешки.

10 типа връзки, обречени на провал

Има и такива мъже, които ще те искат за една вечер. Тази вечер, ще има всичко друго, но не и любов и това ще я направи просто една вечер пълна с желание, но не и със страст.

Има мъже с които ще излизаш на срещи и те ще ти разказват за бившите си. Не ги прекъсвай, просто вземи чантата и си тръгни, те все още обичат бившите си.

Още по темата

Има мъже, които ще умират по теб, ще ти обещават света, но те не могат да ти предоставят света. Тези мъже са лъжци, готови на всичко да си легнат с теб.

Има мъже, с които ще се чувстваш сигурна и обичана. Тези мъже, не ти казват, че ще са винаги до теб, те просто ще са там, винаги когато имаш нужда.

Има мъже, които са истински. Тези мъже са рядкост. Тези мъже обичат всички твои несъвършенства. Но те са с теб, защото това си ти. Заради теб, техният свят е станал по-красив. След време ти си техният свят и това остава така за цяла вечност.

Има мъже, които не са за теб. Тези, които не са истински. Мъжете са като любимата ти рокля. Пробваш няколко, докато не намериш тази, която пасва идеално на тялото и сърцето ти.“

Автор Александър Глог