Свободно време

Дневен хороскоп за 9 октомври

Напрежение за Раците

09.10.2019г. / 07 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В сряда ще е важно да не се натоварваме с излишни емоции. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

На интересни и забавни случки ще присъствате днес. Някои ще ви накарат да се замислите, други ще ви накарат да се усмихнете, но като цяло ще си дадете сметка за размера на глупостта човешка и за различията между вашите виждания и тези на част от приятелите ви.

Телец

Настроението ви днес никак няма да е „работно“. Ще ви е много по-приятно да осъществявате социални контакти и да водите светски разговори, отколкото да се концентрирате върху едни и същи до болка познати задължения. Постарайте се да не излизате от рамките на обичайното и никой да не забележи, че покрай работата си позволявате и някои забавления.

Близнаци

Човек от обичайното ви обкръжение, с когото общувате по-скоро формално ще се опита да се сближи с вас и да сподели тайните си. Помислете добре дали наистина искате да чуете изповедта от любопитство или само ще се натоварите с чужди грижи и реагирайте искрено.

Изберете си прозорец и вижте какво бъдеще ви очаква

Рак

Събитията днес ще се развиват някак обратно-пропорционално на настроението ви. Когато се опитвате да уредите проблемите мирно и спокойно ще се натъквате на враждебност и когато сте решили, че единственият подходящ начин е да атакувате, ще ви посрещат с обезоръжаваща усмивка. Всичко ще е наред, ако реагирате гъвкаво.

Лъв

Не се натоварвайте с непосилни задачи. Днес не си струва да се опитвате да доказвате възможностите си пред когото и да било. Ще бъде нещо като „удар в празното пространство“. Усилията ви няма да получат очакваната оценка, така че карайте го по-спокойно.

Любопитни предсказания за 2020-а, направени много отдавна

Дева

Дребни неуспехи в началото на деня ще ви развалят настроението и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Ще си направите услуга, ако намалите контактите. Работете самостоятелно доколкото е възможно, за да не навредите на отношенията си с околните.

Коментирай
Свободно време