Свободно време

„Лечителят медиум: Помощ за черния дроб“ – Антъни Уилям

Революционни разкрития за някои от най-разпространените болести и симптоми и пречистваща програма за справяне с тях

10.10.2019г. / 09 24ч.
Аз жената
Корица: издателство "Хермес"

Корица: издателство "Хермес"

Възможно ли е да се избавим от хронична болест или мъчителен симптом, ако обърнем внимание само на един аспект на здравето си? Може ли влошеното състояние на един орган да е причината за редица здравословни проблеми – от хипертония и диабет до кожни и автоимунни заболявания? Според световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям цялостното ни здравословно състояние зависи от черния дроб.

В тази книга той разкрива удивителна информация, получена от Висш Дух, за уникалните функции на черния дроб и ключовата му роля в редица важни процеси в организма. Единственият начин да се излекуваме е, като се погрижим за черния си дроб – и Антъни Уилям ни показва най-лесния начин да го направим. В тази книга той предлага подробни списъци с лечебни храни, билки и добавки, както и две програми за детоксикация.

Лечителят медиум: Помощ за черния дроб“ заслужава място във всяка библиотека. Прочетете я. Прилагайте съветите на практика – дори и само някои от тях, и се радвайте на дълготрайните ползи от оптималното състояние на черния дроб. Няма да съжалявате.“ – д-р Кристиан Нортръп, бестселъров автор на „Богините никога не остаряват“, „Женски тела, женска мъдрост“ и „Мъдростта на менопаузата“

Лечителят медиум – Антъни Уилям

Антъни Уилям посвещава живота си да помага на хората. От ранно детство той общува с Висш Дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от „нелечими“ болести и отново да живеят пълноценно.

Той внимателно подхожда към всеки случай, като отчита цялостното състояние на пациента, а не само на физическо ниво. Този интегрален метод на лечение заедно с безпрецедентно точното диагностициране са донесли облекчение и изцеление на мнозина.

Антъни Уилям има над 3 милиона последователи във Фейсбук. На съветите му се доверяват световноизвестни личности като Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро, Новак Джокович, Фарел Уилямс, Гуинет Полтроу. Негови клиенти са и много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.

„Не спирам да се удивлявам на начина, по който Антъни разбира храните и влиянието им върху тялото.“ – Фарел Уилямс

„Впечатляващо е как Антъни е създал това движение, което подобрява здравето на толкова много хора по света.“ – Силвестър Сталоун

„Антъни е доверен източник на здравна информация за нашето семейство. Неговата работа е светлина, която е помогнала на мнозина.“ – Робърт Де Ниро и Грейс Хайтаъур Де Ниро

„Състраданието на Антъни и желанието му да достигне до колкото се може повече хора и да им помогне да се излекуват, са наистина вдъхновяващи. В свят, обсебен от лекарства, е важно да знаем, че има алтернативи, които наистина работят и могат да ни отворят една нова врата към здравето.“ – Лив Тайлър

„Антъни е посветил живота си на това да помага на другите да намерят отговорите, от които се нуждаят, за да живеят по възможно най-здравословен начин“ – Кортни Кокс

Откъс

Помогнем ли на черния дроб, ще помогнем на сърцето, мозъка, имунната система, кожата и червата. Ще спим по-добре, ще имаме стабилни нива на кръвна захар, по-ниско кръвно налягане, по-малко килограми, ще изглеждаме и ще се чувстваме по-млади. Ще се радваме на ясен ум, спокойствие и щастие. Ще сме способни да се адаптираме към днешното бързо променящо се време. Решавайки да подкрепим черния дроб, ние избираме най-ефикасното действие от списъка със задачи. Здравият черен дроб е най-добрият активен фактор за освобождаването от стреса, основният съюзник в борбата със стареенето, идеалният пазител в свят, пълен със заплахи. Той е ключ към умственото, емоционалното, физическото и духовното благополучие. Като обърнем внимание на черния дроб, няма да увеличим товара, а напротив – ще спомогнем за облекчаването му.
Когато търсят просветление, хората се съсредоточават върху мозъка и третото око, опитвайки се да достигнат по-висше съзнание, като успокоят ума, или да насочат живота си в определена посока посредством мислите. Междувременно черният дроб е напълно пренебрегван, въпреки че от него може да се добие повече просветление, отколкото подозираме.
И докато сме насочили вниманието си към опазването на планетата, не бива да пренебрегваме собственото си здраве. Всеки от нас има отделна планета, за която да се тревожи – тялото си. Това е един цял свят. И както знаем, че деликатното равновесие на земята означава, че една отслабена връзка може да застраши интегритета на цялото, така би трябвало да се грижим и за себе си. Важни ли са създания като онези царствени китове? Грижа ли ни е дали ще изчезнат? Разбира се – застрашените видове са от значение и трябва да бъдат защитени. Същото важи за нашия претоварен от работа и стрес черен дроб. Никой не иска да живее в свят с отровени океани и видове, които се мъчат да оцелеят. И никой не иска да има тяло с отровена кръв и черен дроб, който със сетни сили се опитва да върши многобройните си задачи, за да поддържа здравето ни.
Днес ние се намираме на етап от човешката история, когато черният дроб е изложен на опасност. Вътрешната ни среда е замърсена от токсините, на които сме изложени всеки ден – всъщност тялото ни е в много по-лошо положение от планетата, – и черният дроб поема по-голямата част от товара по почистването. Представете си, че черният дроб е китът, а кръвта – океанът. Ако океанът се напълни с мръсотия – под формата на антибиотици, други медикаменти, пестициди, фунгициди, почистващи препарати, разтворители, пластмаса, вирусни и бактериални отпадъчни продукти, излишък на мазнини от нездравословни храни и още други, на кита ще му е трудно да приема хранителни вещества. Без почивка с течение на времето той ще се разболее. Може да му стане трудно дори да се показва на повърхността за въздух.
Хората имат проблеми с черния дроб. На този етап е по-вероятно един човек да е изложен на риск, отколкото да не е. Ако насреща ми има тълпа от хиляда души, 900 от тях ще имат нарушени функции на черния дроб – и почти никой няма да го знае. Това е така, защото, както вече споменах, този орган е по-важен, отколкото хората подозират. Тъй като науката е посветила на черния дроб много малко проучвания – те са главно в сферата на трансплантациите, – досега на медиците не е преподавано за връзката между този орган и влошеното здраве. В здравните общности все още не са известни всички функции на този орган и колко от оплакванията, болестите, симптомите на нашето време всъщност са знак за проблеми с него; нито пък от какво най-много се нуждае той, за да работи оптимално. Тези толкова важни знания си остават в неизвестност, също като Голямото тихоокеанско сметище, преди да го открият. (Но остава загадка какво се разлага дълбоко в неговия мрачен, необитаем център.) Без да го осъзнаваме, ние сме принудени да насилваме черния си дроб до краен предел.
Ако искаме да променим положението на тази земя, трябва да сме в цветущо здраве. Неразположенията ни ограничават. Замъглено мислене, умора, наднормено тегло, сезонна депресия, раздразнителност, високо кръвно налягане, висок холестерол, тревожност, акне, подуване, запек – всички те са толкова често срещани, че може би дори не ги възприемате като симптоми на нещо скрито, но все пак много често те са знак, че черният дроб вика за помощ. Те възпрепятстват хората, отразяват се на мирогледа им и прерастват в по-сериозни състояния, когато не знаем как да ги спрем. Проблемите с черния дроб могат да бъдат като гниещ зъб, на който упорито не обръщаме внимание, докато не се стигне до дълбока инфекция в челюстта.
Към това трябва да прибавим и състоянията, които се определят като сериозни и едва ли не нелечими, като диабет, депресия, сърцебиене, подагра, екзема, псориазис и проблеми, свързани с метилирането – за тях също не се знае, че се коренят в черния дроб. Колкото до затлъстяването на черния дроб, жълтеницата, хепатита, цирозата и рака на черния дроб, това, че медицината знае връзката с този орган, не ги прави по-малко необясними. Да не говорим за факта, че в ролята си на основен филтър и склад за хранителни вещества в тялото черният дроб има първостепенна роля в справянето с всеки здравен проблем. Това, че чернодробните усложнения са разпространени по целия свят, показва, че наистина живеем в несигурно време.
Няма да преувеличим, ако кажем, че ако всеки човек в момента имаше здрав черен дроб, светът би бил различен. Болестите нямаше да измъчват толкова хора. В новините нямаше да има толкова гняв, ярост, алчност и насилие. Страхът нямаше да определя съвременната ни епоха. Ето колко важно е за съществуването ни здравето на черния дроб.
И ето защо този орган има толкова голямо значение. Също като пластмасата в океана или като застрашения биологичен вид, проблемите с черния дроб не може повече да се пренебрегват само защото не изглеждат реални. Не може да се отхвърлят в името на по-възвишени цели като спасяването на света. Тези възвишени цели започват, като първо спасим живота си – а това ще стане, като спасим черния си дроб.

На книжния пазар от 15 октомври 2019 г.
Превод: Снежана Милева
Обем: 608 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN: 978-954-26-19413
Корична цена: 17,95 лв.

Коментирай