Свободно време

Дневен хороскоп за 11 октомври

Хубав ден за Скорпионите

11.10.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Петък ще бъде сравнително спокоен ден. Повече за това какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Заемете наблюдателна позиция. Следвайте хода на събитията. Ще се удивите на фактите, които ще се случат. И ще прецените някои от тях от съвсем различна гледна точка, което ще се окаже полезно.

Телец

Някои случки от днешния ден ще ви накарат да се замислите. Ще са свързани с непредвидени възможности и ще се наложи да реагирате доста бързо, ако искате да се възползвате от тях. Хубавото е, че няма да претърпите загуби, ако не се чувствате подготвени и решите, че е рано да предприемате каквито и да било промени.

Близнаци

Целенасочени сте и ще можете да си създадете оптимална организация на работа. В съчетание с дисциплина и старание днес бихте могли да наваксате всяко допуснато до момента забавяне. В края на деня може да сте леко уморени, но ще сте доволни от себе си.

Отговори и спечели билет за спектакъла „Lord of the rings – Return of the king“

Рак

Човек, когото познавате отдавна ще ви изненада с поведението си. Ще ви е трудно да прецените как е най-правилно да реагирате и не е изключено да си изпуснете нервите. За ваш късмет, събеседникът ви ще прецени, че постъпката му е неправилна и ще намери начин да се извини.

Лъв

Ще получите два вида информация днес. Такава, която очаквате от доста време и съвсем непредвидена, но много полезна. За съжаление, първата няма да ви зарадва, но ще разполагате с достатъчно време за корекциите, които се налага да направите.

Дева

Обстановката ще е динамична и свързана със странични фактори, върху които нямате въздействие. Следвайте интуицията си. Няма да постигнете всички набелязани цели, но и няма да претърпите сериозни негативи.

Коментирай