Предстои една интересна седмица, наситена с много разнообразни събития. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Някои новости от тази седмица ще ви заварят неподготвени. Ще са свързани предимно с личния ви живот. А някои замисли ще реализирате самостоятелно, но с леки модификации.

Ако все още не сте намерили сродната си душа, то съдбата най-после ще ви събере. Не лишавайте от внимание близките си, особено в случай, че семейството ви е с дългогодишен опит. Използвайте всяка свободна минута за съвместни спортни занимания и други предпочитани развлечения.

Любовен хороскоп за 21 – 27 октомври

Телец

Сравнително спокоен период. С повечето затруднения ще се справите без особени усилия. Перспективи за напредък няма да липсват, от вас се изисква да сте наблюдателни и инициативни.

Използвайте част от свободното време за занимания, които ви привличат, но до момента не ви е стигала смелост да се заемете с тях. Ще откриете у себе си неподозирани способности. За уреждане на въпроси от личен характер разчитайте на интуицията си.

Близнаци

Доста динамичен период. Освен с текущата работа в част от времето ще сте ангажирани и с обучение. Може би да участвате в някаква еднодневна форма или в уебинар, но така или иначе ще ви е полезно, не пропускайте. Освен това няма дълго да се застоявате на едно място. Ще има и служебни, и лични пътувания, а може би и някакво импровизирано пътешествие.

Любовните емоции също не са за пренебрегване. Помислете дали не е време за сериозен разговор с партньора, в който да изясните не само статута на отношенията, но и на задълженията си.