Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 – 10 ноември

Ще усещаме напрежение

03.11.2019г. / 16 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Информацията, с която текущите задължения ви налагат да се занимавате ще ви подскаже оригинални идеи за разгръщане на собствения ви потенциал. От една страна ще ви ентусиазират, но от друга ще активират вътрешните ви страхове. Настроението ви често ще е противоречиво и нестабилно. В такива моменти ще сте по-раздразнителни от обикновено. Най-лесно ще овладеете емоциите, ако си набележите толкова много задачи, че да не ви остава време за странични мисли.

Отделете време за усвояване на допълнителни знания и умения. Не очаквайте прекалено много от околните и не надценявайте собствения си принос в общата работа.

Любовен хороскоп за ноември

Водолей

Следвайте интуицията си и наблюдавайте много внимателно какво се случва около вас, как се държат хората от обичайното ви обкръжение. Ще установите, че докато повечето присъстващи се радват на постиженията ви поне един от тях се опитва да ги омаловажи. Откритието първоначално ще ви изненада, след това ще ви натъжи, а накрая може и да ви ядоса, защото въпросният човек неведнъж ще се е възползвал от помощта ви. Не се натоварвайте с отрицателни емоции. Дистанцирайте се деликатно и обмисляйте изказванията си, за да не дадете повод да ви атакуват.

Приятните емоции ще са у дома. Често ще ви посещават гости и ще ви радват с приятни изненади, но пък и присъствието им ще е свързано с допълнителни задължения. Въвлечени във вихъра на преживяванията няма да усетите умората.

Риби

Обстоятелствата ще са променливи, а средата – динамична. Ще се наложи да потърсите последните новости в практикуваната от вас сфера, да се запознаете с тях подробно и да решите къде и как можете да ги приложите. Усещането, че сте в състояние да се справите със задачи, по-сложни от обичайните, ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще сте достатъчно спокойни, за да можете да анализирате постигнатото до момента и да формулирате ясно най-близките си цели.

Постарайте се да съпоставите онова, което имате с онова, което искате. Ако сте достатъчно обективни ще установите, че нямате сериозен повод за оплакване.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
dosta seriozno za bliznaka - da ne spodelia ne6ta ot li4nia si jivot .....tejko ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар