Свободно време

Дневен хороскоп за 5 ноември

Рибите да бъдат по-внимателни

05.11.2019г. / 07 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През днешния ден ще трябва да внимаваме с емоциите, да се изолираме от чужди влияния. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Дейности, които преди известно време са останали неясни, недовършени, създавали са затруднения пак ще придобият актуалност и… ще бъдат свързани с още повече затруднения. Може да се наложи да работите под външен натиск или при неблагоприятни условия. Отстоявайте позицията си по възможност без прекалени емоции.

Любовен хороскоп за 4 – 10 ноември

Телец

В състояние сте да се концентрирате, да работите задълбочено и да се изолирате почти изцяло от влиянието на околните. Обстановката около вас, между впрочем, ще е нещо като втора част от „СумИтоха“ на Радичков. А вие, за всеобщо учудване, ще свършите два пъти повече работа от обикновено с пет пъти по-малко нерви от обикновено. Не за друго, ами за да докажете за пореден път, че когато искате, можете.

Близнаци

Ще получите комплексни резултати от усилията, вложени в работата ви през последните няколко дни. Дозирайте натоварванията и не се наемайте с повече, отколкото можете да свършите. Преценявайте възможностите си обективно, за да не се налага да променяте обещаните срокове.

Коментирай