Свободно време

Любовен хороскоп за 4 – 10 ноември

Влиянието на ретроградния Меркурий ще се усеща

02.11.2019г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица в любовта ще се усеща желанието за борба за власт. Не всички обвързани представители на зодиака ще са готови на компромиси. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден.

Овен

Тази седмица вашата управляваща планета Марс ще бъде в опозиция на Плутон, което може да доведе до гняв и войнственост в любовта. Може да станете по-избухливи, тъй като Марс е в сектора на взаимоотношенията ви. Гневът ви ще бъде продиктуван не от любовния ви живот, а от работата. Не позволявайте на любовта да страда.

10 неща, които да не правите в леглото

Телец

Телците ще преразгледат своята гледна точка за любовта, което ще им помогне да трансформират настоящите си взаимоотношения в по-дълбока връзка. С любимия човек ще може да проведете дълбоки и смислени разговори. Разкривайки своите страхове ще можете да създадете повече доверие и интимност помежду ви.

Близнаци

Някой има сексуален интерес към вас и няма значение дали сте сериозно обвързани или пък не. Той или тя може да бъде обсебващ и това да ви постави в неудобна ситуация. Бъдете внимателни. Като цяло, в първите дни на ноември не ви очакват кой знае какви интересни събития в любовен план.

Коментирай