Свободно време

Любовен хороскоп за 11 – 17 ноември

Очаква ни пълнолуние

10.11.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Телец. Някои представители на зодиака ще могат да надградят връзката си, докато други ще бъдат изправени пред любовна „мъгла“ заради Нептун. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера се движи през вашия 9-ти дом на вярванията и ценностите и тази седмица ще се „раздели“ с Нептун. В резултат на това е възможно да осъзнаете, че сте компрометирали ценностите си на някакво ниво или позволявате на собствената си стойност да ерозира, за да се почувствате желани от някого. Време е да погледнете реалността. Това наистина ли е любов?

Какво може да разберете за него само от една целувка?

Телец

Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да усещате повече. Емоциите ще ви обземат, но в същото време Меркурий, който в момента се движи ретроградно във вашия партньорски сектор, може да ви създаде напрежение. Възможно е да се сетите за стара любов, той или тя да ви даде куп обещания. Дали можете да му/ѝ се доверите?

Близнаци

Въпреки че може да се почувствате разочаровани по отношение на любовния ви живот, помислете върху това какъв урок учите в момента. Може би трябва да приемете хората такива, каквито са, а не каквито ви се иска да бъдат. А може би вие сами вредите на любовния си живот, вглеждайки се само в недостатъците на вашата романтична връзка. Само защото имате слаби моменти, не означава, че трябва да се откажете от любовта.

Коментирай