Свободно време

10-годишна певица получи 4 „ДА“ в „България търси талант“

Тя получи и комплимент от Ицо Хазарта за рядко срещаното умение да пее на английски без акцент

11.11.2019г. / 16 46ч.
Мария Дуковска
Люси Сивкова. Снимка: bTV

Люси Сивкова. Снимка: bTV

Във вчерашния спектакъл на дарованията в „България търси талант“ с по 4 позитивни оценки от журито за полуфиналите се класираха каскадьорът с мотор Владимир Иванов – Нинджата, двойката танцьори с лазерно шоу от Италия Иван и Джени, гълтачът на бръснарски ножчета от Норвегия Ханс Гранеруд и украинският театър на сенките „Verba“.

10-годишната Люси Сивкова от Благоевград, която изпя перфектно песента „Shallow“ на Лейди Гага и направи своя дебют на голяма сцена, просълзи с изпълнението си баба си и дядо си – Люби и Ицо, а публиката скандираше името ѝ. Тя получи и комплимент от Ицо Хазарта за рядко срещаното умение да пее на английски без акцент.

Люси ходи на уроци по пеене, печели състезания по спортни танци, появява се на театрална сцена, обучава се да рисува, учи английски задълбочено и свири на няколко инструмента. Носи гените на талантливи хора. Внучка е на музикантите от близкото минало Люси и Христо Съботинови, които от 20 години живеят в Америка. През 2018 г. печели кастинг в Атланта за участие в детски филм и реклами на Холивуд. Така става първото дете от Благоевград с тригодишен договор, който ѝ дава шанс за обучение и бъдещо развитие в страната на неограничените възможности.

Майката на Люси – Цветомира, сподели, че вълнението пред телевизора за цялото семейство е било огромно. Тя разказа, че дъщеря ѝ пее от съвсем малка, когато е била едва на 3 години, а от 7-годишна посещава вокалния педагог Деница Веселинска. Люси сама избира множеството си занимания и ги върши с огромно удоволствие. Всяко лято тя гостува на баба си и дядо си в Америка, а тази година е завършила и училище за таланти, където се учи как да позира, дикция за озвучаване на реклами, актьорско майсторство и други практически класове. Цветомира заяви, че към момента семейството не планира да емигрира, но би подкрепила децата си да получат образование в САЩ. И се похвали, че на 28-и този месец Люси ще вземе участие в концерта на D2 в родния си град.

С по три положителни вота от Катето Евро, Любо Дилов-син, Славена Вътова и Ицо Хазарта напред в „България търси талант“ продължиха сръбският двойник на Боно Павел Сфера, Илиян и Димитър, които вдигнаха на крака публиката със своя брейк – скеч и 12-годишната Дарина Бояджиева, която представи пантомима.

Коментирай
Свободно време