Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 ноември

Интересна седмица ни очаква

17.11.2019г. / 12 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата ще бъде динамична, интересна, с нови възможности за развитие. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева в седмичния ни хороскоп.

Овен

Вие си падате по предизвикателствата и през тази седмица ще се наложи да се „преборите“ с доста от тях. За съжаление, не всички ще са от приятните, но ако овладеете емоциите, крайният резултат ще е удовлетворителен.

Конфликтните ситуации в семейството ще са по-чести от обикновено. Някой ще има нужда от помощта ви, а вие ще разполагате с ограничено време и поводът за разногласия е налице.

Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Ако не вземете незабавни мерки симптомите ще се задълбочат.

Любовен хороскоп за 18-24 ноември

Телец

Събитията ще са динамични, няма да можете да се оплачете от скука. Ще се случат промени. Може да са свързани с вашата или на член от семейството професионална реализация. И в двата случая ще ви се наложи да взимате бързи и аргументирани решения. Много е възможно уреждането на част от въпросите да е свързано и с пътуване.

Наблюдавайте внимателно реакциите и поведението на околните по време на критични ситуации. Ще забележите важни подробности, които ще ви подскажат как да комбинирате част от спешните си задачи.

Използвайте свободното си време за интелектуални занимания.

5 бета зодии, които отстъпват пред алфа знаците

Близнаци

В началото на седмицата се ориентирайте към най-лесните занимания. Не разчитайте на съдействие, а на професионализма си. Ще се наложи да работите самостоятелно. Проявите на неразбиране от страна на околните ще са твърде чести. На моменти ще имате усещането, че говорите на различни езици.

Ще загубите по-малко време, ако не ги убеждавате в правотата си, а се вслушате в претенциите им. Ще има какво да научите, дори да ви изглеждат неоснователни. Най-малкото, ще осъзнаете, че сте допуснали някои грешки, които все още имате възможност да оправите.

Търсете начин за повишаване на познанията и подобряване на уменията си. Съвсем скоро ще се убедите, че си е заслужавало.

Коментирай
Свободно време