Свободно време

4 зодии, за които декември ще е прекрасен

Дали вашата зодия е сред късметлиите

25.11.2019г. / 12 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Риби

Декември ще мине изключително бързо и приятно за вас, скъпи Риби. За вас това ще е динамичен и натоварен период, но зареден само с положителни събития, емоции и настроения. Ще се радвате на щастливи мигове, успехи и приятни срещи.

Ще имате възможност да учите нови неща или да придобиете нови умения, което ще ви се случва с лекота. Ще сте изпълнени от енергия, а позитивното ви настроение ще заразява околните. Да не говорим, че именно позитивизмът ви ще е ключов за постигането на всички заложени цели и задачи.

Позицията на Марс ще има положително влияние върху вас, но все пак бъдете внимателни, не се поддавайте на провокации и не разваляйте настроението си с излишни кавги или спорове.

До 20 декември периодът ще е много динамичен и наситен от събития, като след 20-и леко ще забавите темпото, за да се насладите на празниците с любимите си хора.

Изберете си число и вижте какво ви очаква в любовта според зодията

Финансовото ви състояние ще се подобри и ще се радвате на приходи. Възможно е да получите ценни съвети от приятели, вслушвайте се в мнението им.

Представителите на зодията, които нямат връзка, няма и да търсят любов през месеца, тъй като ще са фокусирани върху работа и ангажименти.

За обвързаните Риби е възможно да има емоционални сътресения и проблеми в личен план, затова се стремете да запазите обективност.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )