Свободно време

Дневен хороскоп за 19 ноември

Близнаците да внимават със здравето

19.11.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои един динамичен ден. Представителите на различните зодии ще бъдат изправени пред предизвикателства свързани с работата, а някои е добре да се погрижат за здравето си. Ето и астрологичната прогноза на астролог Петя Георгиева.

Овен

Обичайните задачи ще ви отегчават. Ще направите, каквото се изисква от вас, но с повече усилия от обикновено. За сметка на това занимания, свързани с подготовка на бъдещите ви проекти ще ви въодушевят. Работата по тях ще даде добри резултати в бъдеще.

Какво означава, ако сънувате любовна раздяла?

Телец

Колегиалните взаимоотношения няма да са твърде колегиални днес. Или поне с някого от присъстващите, който открито ще ви се противопоставя и ще се опитва да насочва общото внимание към грешките ви. Запазете спокойствие и отговаряйте аргументирано, а не емоционално. Приятните преживявания ще се случат във вечерните часове.

Близнаци

Намалете контактите, ако преките ви задължения не предполагат, че трябва да общувате с много хора. Бъдете особено предпазливи спрямо видимо болни от вирусна инфекция. Спазвайте идеална лична хигиена и проветрявайте по-често помещението, в което сте. Ако днес се разболеете ще се възстановите трудно.

Коментирай