Свободно време

Любовен хороскоп за декември

Някои зодии ще започнат нова връзка

30.11.2019г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Декември идва с много очаквания. Изненади няма да липсват, особено в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Козирог

Ако с партньора си сте имали трудни моменти през последните седмици, то през този месец ще си направите равносметка на взаимоотношенията. Може да ви е трудно да простите някои неща. В края на декември някои от вас ще имат късмета да срещнат нов партньор. Като цяло пред вас ще има много интересни запознанства. Но бъдете активни. За семейните Козирози спорове не са изключени, затова ще е важно да бъдат по-гъвкави.

Астролог Петя Георгиева: През 2020-а ще трябва да внимаваме за финансите си

Водолей

Емоционални, импулсивни, Водолеите може да се почувстват отчаяни, особено ако в живота ви липсва внимание и любов. Някои от очакванията на самотните Водолеи може и да не се осъществят. В края на месеца някои от вас ще започнат да градят нови любовни взаимоотношения. За обвързаните представители на зодията, декември ще предложи спокойствие. Въпреки това, дамите трябва да се въздържат от сцени на ревност.

Риби

Тези от вас, които са емоционално подготвени за нова връзка ще имат възможността за интересни запознанства и комуникации. За тези от вас, в чиято връзка е настъпила криза с любимия човек, ще е важно да намерят проблема и да го изкоренят преди настъпването на новата година. Може да се окаже, че някои Риби са направили грешния избор за партньор. За сериозно обвързаните, декември ще е щедър по отношение на положителни емоции.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
pak preduprejdenia za izneveri , za razpravii...ujas ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар