Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Какво ни съветва астрологията за последния месец от годината

02.12.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Динамичен месец и интересен. Ще сте много по-активни от обикновено, ще формулирате целите си, които за вас ще са вид предизвикателство и най-важното, ще ги постигате. Така ще придобиете увереност, а околните ще се възхитят от качествата ви, които до момента не са забелязвали. Преглеждайте всички варианти за повишаване на знанията и квалификацията си. Посещението на всякакви видове курсове, семинари, дискусии ще ви е изключително полезно и залог за по-нататъшния ви напредък.

Контактите с близките, по-възрастни членове на семейството или по-далечни роднини също ще са извор на приятни изненади. Възможно е да научите подробности за рода си, които не сте си и представяли, да решите да направите родословно дърво или да съхраните родовата памет. Идеята ще възхити всички.

Личните резултати ще ви тонизират и тогава, когато околните ще работят „с последни издихания“, вие ще сте достатъчно свежи, ентусиазирани и успешни. Освен това ще сте и изключително убедителни. Би било жалко да изпуснете момента. Проведете сложните разговори, които цяла година сте отлагали. Със сигурност ще постигнете своето.

3 фъншуй символа, които ще ни донесат богатство и късмет през 2020

Скорпион

Контактите ви ще са повече и по-активни от обикновено. Магнетични сте, въздействащи и през този месец всички целенасочено ще търсят компанията ви, ще се стремят към сътрудничество и ще се опитват да ви направят впечатление. Особено ако към момента не сте в сериозна любовна връзка. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко което към момента сте отложили или изоставили в предишните месеци ще бъде финализирано. При това без да се изискват от вас някакви сериозни усилия.

Не е изключено да се наложи да усвоите нови познания за техники и технологии, които тепърва ще се внедряват в работата ви. Няма да ви затруднят, а колегите единодушно ще възприемат неформалното ви лидерство. И даже ще са доволни. Качеството на работата ви ще премине на съвсем друго ниво.

Празничните дни ще са свързани с пътувания, където ще можете да демонстрирате и артистичните си способности. А през последната 10-дневка на месеца е възможно целият ви колектив да получи някаква материална награда, която ще е в по-голямата си степен плод на положените от вас усилия и умението да обедините екипа.

Коментирай
Свободно време