Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Какво ни съветва астрологията за последния месец от годината

02.12.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Слънцето ще е във вашия знак през по-голямата част от месеца и ще ви зарежда с достатъчно енергия и добро настроение. Ще преодолеете страховете си и ще можете да направите някои експерименти, които към момента са били само на етап обмисляне. Те ще са източник на допълнителни приходи, които бавно, но устойчиво ще растат. И ако си поставите за цел да подобрите управлението на собствените си финанси, ще го направите без никакви затруднения.

Освен финансовото най-вероятно ще се подобри и материалното ви положение. Не е изключено да получите някакви интересни подаръци, наследство, награда за участие в публична дейност или друг вид стимул, който истински ще ви зарадва и окуражи. Ще ви мотивира да сте по-инициативни и по-открити.

Изказвайте мнението си смело. При това пред колкото повече хора, толкова по-добре. Ще получите подкрепа и последователи. Особено за занимания, с които обичате да уплътнявате свободното си време. Проектите с творчески характер вероятно ще намерят спонсорите си, от вас ще се очаква само да се заемете с тях.

Женски хороскоп за декември

Козирог

Две са основните астрологични събития, които ще бележат характеристиката на месеца. Юпитер и Слънцето ще навлязат във вашия знак. Достатъчно условие, за да се почувствате по-смели, по-устойчиви и по-целенасочени. Не отстъпвайте от вижданията си, само защото околните мислят по друг начин. Може да не успеете да ги убедите в конкретен момент, но със сигурност ще го направите при следващия опит.

Вдъхновение няма да ви липсва. Ако сте и достатъчно инициативни със сигурност ще направите всичко, към което се стремите. Обмисляйте и анализирайте всяко новопостъпило предложение. Дори да не го приемете изцяло все пак ще намерите рационално зрънце, от което бихте могли да се възползвате. На моменти ще се налага да реагирате бързо и гъвкаво.

Анализирайте собствената си позиция и помислете дали сте доволни от мястото, на което се намирате. Какво сте очаквали и какво сте получили от годината, която вече е към своя край. И ако установите, че не всичко удовлетворява желанията ви, формулирайте причините и начина на отстраняването им.

Коментирай
Здраве и красота