Семейство

Коледни подаръци за късмет за всяка зодия

За една незабравима Коледа

22.11.2021г. / 10 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато избираме коледни подаръци, искаме да впечатлим, но и да оставим специално послание на човека, на когото ще го поднесем. С изненадата си ние пожелаваме всички хубави неща, които всеки би искал да му се случат. Късметът е едно от тях. Тъй като Коледа наближава, време е да помислим какво да поднесем на любимите си хора.

Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме коледни подаръци за късмет, според зодиакалния знак.

За огнените знаци

Зодия Овен

Динамичен и огнен, Овенът се нуждае от символ като ключ, който да му помогне да отключи своите идеи. Ключът е най-подходящ като подарък, защото ще донесе на Овните късмет в тези направления, в които имат застой, за да могат да изпълнят своите амбиции. Ключ може да подарите под формата на красив ключодържател, колие, брошка.

Зодия Лъв

Лъвовете се нуждаят от някои камъни, които ще им дадат сила, но ще ги направят и още по-забележими. Не бива да забравяме, че родените под този зодиакален знак, харесват да бъдат забелязвани. Подарете им бижу с кехлибар, сапфир, както и нещо златно, фигурка на котка, слънчоглед.

Зодия Стрелец

Стрелецът обича символи и предмети от други култури и пътувания. Всичко, което крие някаква история. Символи като сърце, стрела, нещо със седеф, под формата на аксесоари, ще им донесе усмивки и късмет.