Свободно време

Миро призна, че е преборил алкохолната си зависимост

Певецът направи признанието в ефира на предаването „120 минути“

08.12.2019г. / 19 05ч.
Аз жената
Кадър: bTV, предаването "120 минути"

Кадър: bTV, предаването "120 минути"

Популярният изпълнител Миро сподели изненадващо, че е преборил алкохолна зависимост. Това признание певецът направи в предаването на Светослав Иванов „120 минути“ по bTV.

Миро гостува в предаването, за да представи своя нов коледен албум, а на въпроса каква беше годината за него, той отвърна, че е била ползотворна, защото е успял да пребори алкохолна зависимост, макар да не е била очевидна за другите.

Певецът сподели, че е пиел стандартно като българите, но освен че е пиел, когато е гневен, той признава, че е пиел и когато е весел или тъжен. А думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея, допълва изпълнителят.

Той споделя пред водещия Светослав Иванов, че е усетил сериозността на проблема си през януари тази година.

Прекарах цяла една нощ в молитва, защото ми беше много зле заради проблем с алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин и си казах: Или умирам от това, защото този навик ще се превърне и вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна.

За него не е било нормално, макар да не е пиел по време на участие, но когато знаел, че му остават само 45 минути започвал да пие, а основното питие било бира. Според него не само твърдият алкохол може да влияе, но и лекият, когато е в голямо количество.

Певецът разбрал, че положението е много сериозно, когато видял, че обстановката в дома му е сякаш са гостували 10 рок банди с алкохолици в тях, а за да не се вижда колко пиел, той редовно събирал бутилките и ги изхвърлял в чували.

Миро споделя, че признава за този свой проблем, тъй като би искал да помогне на други хора в подобна ситуация. Артистът допълни, че днес не употребява алкохол и не иска да се връща никога към тази зависимост.

Коментирай