Свободно време

Годишен хороскоп за 2020

Каква е астрологичната прогноза за всеки зодиакален знак

25.12.2019г. / 10 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Изтичат последните дни от 2019-а година. За някои хора изминалата година бе успешна, динамична и много щастлива, но други навярно нямат търпение да се сбогуват с 2019-а и смело да кажат „Здравей“ на новата година.

Тъй като и ние сме нетърпеливи да разберем какви изненади крие 2020-а година, се обърнахме към астролога Петя Георгиева, а тя ни предостави годишния хороскоп за всички зодиакални знаци. Запознайте се с нейната прогноза в следващите редове.

Овен

Няма да се наложи да преодолявате сериозни препятствия, по-скоро ще ги заобикаляте. Постарайте се да обмисляте решенията си задълбочено, а когато ги вземете те да са окончателни и да не се налага да ги променяте „в движение“. Пристъпвайте към реални действия след като сте изчистили всички съмнения.

В професионален план изненади не се очакват. Ще можете да изпълнявате рутинните си задължения с равномерно темпо, да отделяте повече време за детайлите. Стремете се да довършвате започнатото и да се натоварвате според възможностите си.

Обстановката ще е спокойна, а позициите ви – стабилни.

Въздържайте се от големи и дългосрочни инвестиции. Изплащайте задълженията си своевременно. Финансовите ви проблеми (доколкото ги има) ще са резултат от занижения ви контрол върху вашите разходи и тези на близките ви.

Действайте решително, но обмислено и търпеливо. Не чакайте бързи резултати от работата си и не унивайте, ако нещо не се получи от първия път. В края на годината ще има от какво да се гордеете.

Любовен хороскоп за 2020 година 

Телец

Събитията ще ви принудят да промените някои свои навици. Ще ви е необходима повече информация, по-добра организация и по-устойчива стратегия, за да можете да разгърнете възможностите си. Реагирайте гъвкаво и с въображение.

Приемете, че основна задача за вас е да повишите качеството на работата си и да не участвате в рискови инициативи. Търсете начин да придобиете нови знания, да подобрите уменията и да овладеете честолюбието си. Опитайте се още в началото на годината да изгладите съществуващите конфликти. Спокойната обстановка е един от факторите за успех.

Разпределяйте бюджета си за кратки периоди от време. Така ще откриете потенциални възможности за намаляване на разходите. Най-вероятно няма да се наложи да правите непредвидени инвестиции.

В края на годината ще разполагате с необходимите средства, за да си позволите мечтано пътешествие или друго вълнуващо развлечение с близките си.

Ще разполагате с достатъчно възможности да разширите кръга си на общуване и не бива да ги изпускате.

Възползвайте се от чуждия опит без да сте прекалено критични към чуждите грешки. Приемайте несполуките с усмивка, учете се от грешките си. В края на годината ще се убедите в собствения си напредък.

Важни уроци за всяка зодия за 2020 година

Близнаци

Ще се редуват по-спокойни с по-динамични периоди. Първите ще са подходящи за размишления и самовглъбяване, а вторите за подреждане на контактите, леки промени на динамичния стереотип и стабилизиране на позициите.

Спазвайте правилата и не прекалявайте с претенциите.

Свързани статии

Обстановката на работното място ще е благоприятна, защото няма да е нужно да се натоварвате с всички задачи. Ще имате възможност да разпределите част от тях на други колеги, да работите с равномерно темпо, което означава да избегнете досадните грешки.

Думата ви ще се чува, но не всички ваши предложения ще получат незабавно одобрение. Не настоявайте излишно, изчакайте търпеливо подходящия момент.

Освен регулярните финансови постъпления ще получите и допълнителни, на които не сте се надявали.

Създайте си резерви, които ще можете да използвате през втората половина на годината за стартиране на собствен бизнес или за творческа дейност, базирана на талантите ви.

Стремете се към хармония в личните отношения. Старайте се да не провокирате конфликтни ситуации и да преборите собствения си мързел. Насочването на енергията ви в правилната посока е гаранция за успех.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година

Рак

Обстоятелствата ще ви помогнат да преодолеете рутината в личните отношения през тази година. Материалните, социалните и професионалните проблеми ще са минимални и няма да ви затруднят.

Ще превъзмогнете задръжките към хора, които са ви близки и ще прекратите връзки, които натоварват психиката ви.

Резултатите от текущата работа ще ви удовлетворят. Ще успеете да завършите проекти, които са стартирали преди няколко години, но по различни причини се е налагало да спирате изпълнението им. Печеливши ще са дори дейности, на които не залагате кой знае колко.

 

Свързани статии

Външната подкрепа и партньорството ще се изразяват предимно в това, че ще получавате нужната информация в точния момент, за да можете да разпределите ресурсите си правилно.

Уреждането на някои финансови въпроси ще е свързано с юридическа намеса. Не си позволявайте излишни разходи, в края на годината приходите ви може да намалеят или очаквани постъпления да се забавят.

Разпределяйте приходите си грамотно и без излишна разточителност за развлечения.

Уменията ви ще получат висока оценка, което може да провокира прояви на високомерие от ваша страна. Ще си създадете врагове, ако го допуснете. Следвайте амбициите, но контролирайте емоциите си, за да не принудите близките си да ви поставят в изолация.

Коментирай