Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 декември

Венера ще окаже силно влияние в любовта

16.12.2019г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Любовният ви живот е на път да ви завладее. Венера ще се премести във вашия романтичен сектор и до 13 януари ще усетите много положителна енергия, което ще увеличи шансовете ви за нови запознанства, особено ако търсите половинка. Ще бъдете готови да излезете от зоната си на комфорт. В случай, че вече сте във връзка може да имате разногласия с любимия човек. Или вие, или той имате друга любовна опция.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще бъдат напълно фокусирани върху въпросите свързани с дома и това да споделят повече моменти на комфорт с любимия човек. За тези от вас, които се срещат с някого, нещата ще вървят добре. Взаимоотношенията ви може да се развият до ниво, в което да се чувствате достатъчно удобно заедно. Тези от вас, които живеят вече съвместно ще направят някои покупки за дома.

Любовен хороскоп за 2020 година

Стрелец

На Стрелците ще им бъде много по-лесно да говорят за любов, благодарение на Венера. Ако досега сте задържали своите емоции към някого, сега ще сте готови да разкриете повече за тях. Ще ви бъде и по-лесно да взимате логични решения. Това важи и за обвързаните представители на зодията, което ще им помогне да укрепят и връзката си. И да, това ще ви накара да почувствате любовта още по-силно.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
otdavna sum naiasno kogo i po kakuv na4in obojavam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар