Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 януари

Предложения за Скорпионите

13.01.2020г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Периодът ще е белязан с променлива динамика. Ще има дни, в които не се чувствате достатъчно работоспособни и ви е трудно да се съсредоточите. Тогава е задължително да намалите темпото и да се ориентирате към по-лесните задачи, онези с които се справяте „със затворени очи“. Може да изглежда парадоксално, но с тях е по-добре да се занимавате самостоятелно. Дори да сгрешите ще успеете своевременно да нанесете нужните корекции.

Ще има и дни, в които ще се чувствате приповдигнати и вдъхновени. За тогава насрочвайте проблемните срещи и разговори. Дори най-отявлените ви опоненти „като по чудо“ ще приемат аргументите ви. В такива дни помощта ще идва без да сте я търсили предимно от старите ви приятели. Намерете начин да се реванширате.

Последната цифра от годината ви на раждане разкрива много за вас

Риби

Взимайте активно участие в общата работа, но мълчаливо. Преценявайте изказванията си и контролирайте емоциите. Не заставайте на ничия страна в професионални дискусии, където явно се открояват две или повече противопоставящи се групи. Следвайте общите тенденции по свой начин и поддържайте контактите си в рамките на добрия тон.

Обстановката в семейството на моменти може да е доста напрегната, постарайте се да запазите спокойствие. Медитирайте, ако усетите, че търпението ви е на изчерпване. Друг вариант за постигане на душевно равновесие е ежедневна кратка самостоятелна разходка на открито. Точно на такава може да се срещнете с новата си любов.

Коментирай
Свободно време