Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 януари

Предложения за Скорпионите

13.01.2020г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

С текущата работа проблеми не се очакват. Ще разполагате с достатъчно лично време, което можете да използвате, за да обмислите внимателно бъдещите си планове и да решите в коя сфера бихте постигнали успехи най-бързо и с най-малко усилия.

Не обсъждайте и не критикувайте хората около себе си. Каквото и да се случва запазете спокойствие, придържайте се към обективните факти и формирайте мнението си съобразно тях. С малко такт ще избегнете възможността да ви въвлекат в неудобни за вас схеми.

За намеренията, реалните действия и щастието ни

Дева

Разпределете силите си в две направления: професионалните изяви и личните цели. Ще се наложи да усвоите нови знания, за да си свършите работата качествено. Първоначално може да ви изглежда затруднително, но вие сте трудолюбиви и много бързо ще напреднете. Ако сте и достатъчно решителни ще успеете да отстраните от пътя си умишлено поставени бариери.

Ще ви съобщят радостни новини от личен характер. Може би именно те ще ви мотивират да отделите повече време за хобито си или друго предпочитано занимание. Ръкоделие или друг вид дейност, изискваща сръчност ще ви спечели почитатели.

Коментирай