Свободно време

Актьорите, отказали роли във „Властелинът на пръстените“

Ето кои са имената, които можехме да видим на мястото на вече добре познатия каст

24.01.2020г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: 7wallpapers

Снимка: 7wallpapers

С наближаването на тазгодишните Оскари няма как да не си припомним един от най-награждаваните рекордьори в историята на киното. Когато говорим за големи филмови шедьоври като трилогията на Питър Джаксън „Властелинът на пръстените“, в съзнанието ни изникват емблематичните образи на актьорите, участвали във филмовата поредица. Героите от книгите на Джон Роналд Руел Толкин заживяват нов живот посредством екранните си аналози, такива каквито ги познаваме днес, и без които не можем да си представим лентата.

Как щеше да изглежда обаче фентъзи сагата с друг актьорски състав? Кои са имената, които можехме да видим на мястото на вече добре познатия каст? И какви са причините да откажеш роля в един от най-успешните филми, правени някога? Ето ги и тях в галерията ни. 

Историите на всички тези актьори са показателни за значението на изборите, които правим. Понякога импулсивни, категорични, обмислени или не, грешни или правилни, всеки дава своя отпечатък. Тук остава и решението: да си подарим ли вълнуващото изживяване Lord of The Rings In Concert на 24 април 2020 г. в зала „Арена Армеец“. Третата и последна част от епичната сага „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ ще бъде представена на гигантски HD екран в перфектна симбиоза с оригиналния, внушителен саундтрак, изпълнен на живо от почти 300 души хор и оркестър. Грандиозният финал ще бъде поставен за последен път в уникалния формат „филм с музика на живо“. Билети за спектакъла мога да бъдат закупени от  всяка каса на Eventim, OMV, билетен център НДК или онлайн на Eventim.bg

 

Коментирай