Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха през лятото на 2019-а година, след като дълго време се спекулираше дали връзката им е стабилна. Двойката се раздели без да коментира подробности, но ето, че няколко месеца след нея Ирина Шейк проговори за живота без Брадли Купър и родителството на тяхната дъщеричка Леа де Сейн Шейк Купър.

В интервю за британското издание на „Vogue“ руският модел говори открито за раздялата с актьора. Двамата бяха заедно в продължение на 4 години и имат 2-годишна дъщеря заедно.

Мисля, че във всички добри връзки човек дава най-доброто от себе си и най-лошото – такава е просто природата на човек“, казва Шейк пред списанието. „Двама прекрасни човека не е задължително да направят добра двойка.

Връзката на Шейк и Купър беше гледана под лупа последните няколко месеца, преди да се разделят. Това се дължеше най-вече на силната химия между Брадли Купър и Лейди Гага, която се видя във филма „Роди се звезда“ и породи много спекулации, че актьорът е хлътнал по ексцентричната певица. Разбира се, двамата неколкократно отричаха подобни съмнения, но все пак медиите не спираха да тиражират слуховете.В интервюто си Шейк не коментира тези слухове, но пък говори за времето прекарано с Купър, наричайки го „Б.“ (Брадли).

Мисля, че сме големи късметлии, че изпитахме това, което имахме помежду си. Животът без Б е нещо ново.

Супермоделът споделя и за трудностите на самотното родителство.

Трудно е да намериш баланс между това да си самотна майка и да си работеща жена, осигуряваща прехраната си. Повярвайте ми, има дни, в които се будя и си мисля, „О, Господи, не знам какво да правя, разпадам се.“

Въпреки че са разделени официално Брадли и Ирина продължават да отглеждат дъщеря си в разбирателство. Двамата дори са се разбрали да останат да живеят в един град – Ню Йорк, за да могат да отглеждат съвместно дъщеря си.