Свободно време

Месечен хороскоп за февруари

Напредък за Везните

30.01.2020г. / 11 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Усложненията, каквито и да са, в повечето случаи ще са плод на собствените ви неразумни действия. Не се нагърбвайте с повече работа, отколкото можете да свършите и не давайте обещания, които е съмнително, че ще изпълните. Ще си създадете неприятности и на работното място, и в личния живот. Със сигурност ще можете да разчитате на съдействие от приятелите в трудни минути, но и техният капацитет не е безкраен.

Деловите срещи и пътувания ще са успешни, но сложни. Обмисляйте изключително предпазливо инвестициите си, особено дългосрочните и ориентираните към недвижими имоти. Съхранявайте надлежно банковите си карти и проверявайте редовно движението по сметките си. Не е изключено да откриете злоупотреба. Използвайте допълнителните приходи за погасяване на заеми и обслужването им.

5 начина да обичате повече себе си

Дева

Ще участвате в различни професионални дискусии по-често от обикновено. Ще разширите деловите контакти, но не е изключено да забавите изпълнението на текущите си задачи. Ще са ви нужни допълнителни усилия, за да спазите уговорените срокове. Популярността ви ще расте, ще ви създава условия за сигурен напредък, но и неприязън сред колегите. Реагирайте сдържано на двусмислените им изказвания, дори да са с шеговит тон.

Моментът не е подходящ за промяна на работното място. Адаптирайте се към сегашните си условия на работа дори и ако на моменти не ви удовлетворяват. Решаването на юридически въпрос, свързан с недвижимост ще създаде грижи. Не давайте заеми и не правете инвестиции. Ще ви е трудно да възстановите наскоро направени разходи за ремонт, което не означава, че трябва да посягате на запасите си.

Коментирай
Свободно време