Свободно време

Месечен хороскоп за февруари

Напредък за Везните

30.01.2020г. / 11 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

През повечето дни от месеца Слънцето ще е във вашия знак, което е достатъчна гаранция, че вие ще сте „в светлината на прожекторите“. Дори ако към момента по някакви причини сте предпочитали да не привличате вниманието, сега задължително трябва да го направите.

Разгърнете въображението си, покажете на какво сте способни и изискайте съответния материален еквивалент за знанията и уменията си. Ще материализирате мечтите си много по-лесно от обикновено. Ще сте по-решителни, по-стремителни и по-настоятелни. Ще осъзнаете значимостта, неповторимостта си и факта, че оригиналният ви начин на мислене е най-силният ви коз.

Ако сте сигурни, че можете повече, отколкото се изисква от вас, то направете го. Не се ограничавайте заради желанието на някой друг да ви ограничава, но проверявайте доколко условията са благоприятни за реализацията на замислите ви. Желаещите да сменят работното място могат да го направят при условие, че рискът е нулев.

Информационният поток ще е интензивен, бъдете готови да реагирате гъвкаво. В края на месеца бъдете внимателни при работа с документи.

Риби

Ще се редуват спокойни с доста напрегнати периоди, но каквото и да се случи не бива да бързате. Обмисляйте задълбочено решенията си и не пренебрегвайте подсказките на интуицията. През първите две седмици ще сте по-самовглъбени и склонни към уединение. Ще предпочитате индивидуалните дейности пред колективните.

Периодът е подходящ за занимания, свързани с изследвания, с експерименти и изискващи творчески подход. Ще намерите отговорите на въпроси, които ви вълнуват от доста време. Не се стремете към признание и известност. Помислете за перспективите и удобствата си.

В края на месеца обстоятелствата ще се променят твърде често и ще създават усещане за несигурност. Не е изключено да узнаете факти, които до момента ревностно са били пазени от вас. Не ги приемайте за „чиста монета“ докато не ги проверите. Ако по някакви причини се наложи да променяте плановете, то правете го спазвайки правилата. Пренебрегнете ли ги, очакват ви неприятности.

Снимки: istock

Коментирай