Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 февруари

Лъвовете да внимават с парите

03.02.2020г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

На моменти може да ви се прииска да „избягате“ от действителността или пък ще имате нужда от промяна. Помислете дали не сте в състояние да си организирате кратко пътуване, макар и в рамките на работната седмица или пък да внесете нещо ново в ежедневието без то да навреди на динамичния ви стереотип. При всички случаи се съобразявайте с финансовите си възможности и не нарушавайте бюджетния си лимит.

Не е препоръчително да започвате нови проекти. Обсъждайте текущите въпроси с близките си и се старайте да поддържате тонуса и доброто настроение у дома. Микроклиматът ще е от съществено значение за работоспособността ви.

4 зодии, за които февруари ще е прекрасен

Дева

Професионалните задачи ще са повече от обикновено, но пък сделките, които уговаряте през тази седмица ще са стабилни и ще осигурят добри приходи за доста дълъг период от време. Преживяванията също ще са разнообразни и стимулиращи. Ще ви помогнат да преодолеете някои от вътрешните си страхове и да повярвате в потенциала си. Не е изключено да откриете оригинален начин за практическо прилагане на някои свои умения. Вие ги приемате за даденост, но за околните ще е приятна изненада.

Допълнителните приходи ще са и очаквани, и непредвидени. Някои ще са свързани с инвестиции, носещи дивидент, а други с награди или премии за реализираните от вас постижения.

Коментирай