Свободно време

Барабанистът на „Сигнал“ дава шанс на млади изпълнители

Начинаещи рок и поп музиканти ще получат безплатен демо запис

10.02.2020г. / 09 52ч.
Аз жената
Барабанистът на „Сигнал“ дава шанс на млади изпълнители

Барабанистът на „Сигнал“ Владимир Захариев и съоснователката заедно с него на „New Spirit Studio“ Надежда Ковачева са решили да подпомогнат изпълнители, които тепърва ще правят кариера в поп и рок музиката. В отлично оборудваното си студио двамата ентусиасти с щедри сърца дават възможност на млади хора, които се занимават с поп и рок музика да направят първия си демозапис при изключително професионални условия.

В студиото на барабаниста на „Сигнал“ са работили звезди като Дичо, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Стоян Янкулов – Стунджи, Любо Киров, Ивайло Звездомиров, Данчо Караджов, Георги Андреев, Петър Миланов, Ансамбъл „Чинари“ и много други. Владимир Захариев и Надежда Ковачева, основателите на „New Spirit Studio“ гарантират, че към всеки прохождащ музикант ще се отнесат със същия прецизен професионализъм, с който са подходили към големите звезди.

И за да подчертаят, че добрините никога не бива да идват сами, Влади и Надето добавят, че предоставят преференциални цени, ако детски вокални групи, читалищни състави, издателства на учебници решат да записват там.

Коментирай