Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 февруари – 1 март

Лъвовете да внимават с документи

24.02.2020г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Енергетиката ви ще е стабилна през целия период, а имунната система ще е достатъчно надеждна. Работоспособността ви ще е завидно висока, което не означава, че трябва да прекалявате с натоварванията. Ще получите различни оферти за нови сделки. Прегледайте ги подробно и не бързайте да подписвате окончателните условия. Наблюдавайте за подвеждащи клаузи, които биха ви натоварили с неясни отговорности.

Общуването ще ви се получава по-лесно от обикновено и колективните проекти ще са с добър краен резултат. Ще можете да разгърнете потенциала си предимно в екипната работа. Някои дейности може и да се проточат, да са свързани с недоразумения, но не си заслужава да ги преживявате прекалено надълбоко.

Любовен хороскоп за 24 февруари – 1 март

Дева

Поредица въпроси, които от доста време ви безпокоят и изпълват с мрачни мисли най-после ще намерят правилните отговори. Ще се почувствате разтоварени и уверени в собствените си сили. Емоционалното ви състояние ще се промени, ще започнете отново да се наслаждавате на дребните радости. Периодът ще е сравнително спокоен, ще си осигурите време за размисъл, за анализ на постигнатото и предстоящото.

Каквото и да се случи, ще съумеете да реагирате с чувство за хумор. Дребни, незначителни на пръв поглед събития ще ви покажат на кого можете да разчитате и кой трябва завинаги да излезе от списъка на приятелите ви. Използвайте свободното време за себе си, погрижете се за здравето и интелектуалните си интереси.

Коментирай