Свободно време

Иновативно училище с втора „Родителска академия“!

„Родителска академия“ ще се проведе на 14 март (събота), от 11 до 13 часа, в сградата на ЧСУ „Цар Симеон Велики“

13.03.2020г. / 14 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: ЧСУ "Цар Симеон Велики".

Снимка: ЧСУ "Цар Симеон Велики".

На 14 март за втори път „Родителска академия“ на ЧСУ „Цар Симеон Велики“ ще отвори врати за всички родители с интерес да споделят своя опит и обогатят познанията си за осигуряване на възможно по-добра семейна среда и оптимизиране общуването между родителите, децата и техните учители, за постигане на максимално добро образование и личностно изграждане на подрастващите.

Като родители винаги има какво още да научим за взаимоотношенията с децата ни и как тези взаимоотношения ги оформят като личности. Във всеки нов етап от развитието на децата ни трябва да умеем да отговорим на различните им емоционални нужди. Това е предизвикателство, пред което всеки родител е изправен, и като такова винаги е хубаво да имаме с кого да споделим опит и да научим нещо полезно.

ЧСУ „Цар Симеон Велики“ отправя покана към всички родители да се включат във втората „Родителска академия“. Темите за дискусия този път ще са свързани с влиянието на взаимоотношенията между родителите, емоционалното поведение на детето и сътрудничество между родители, деца и учители. По време на дискусиите всеки родител ще може да зададе своите въпроси на гост-лекторите – утвърдени професионалисти в сферата на психологията, семейното консултиране и менторството.

„Родителска академия“ ще се проведе на 14 март (събота), от 11 до 13 часа, в сградата на училището (ул. „Св. св. Кирил и Методий“ 66, с. Иваняне). Ще има осигурени аниматори за занимания на децата по време на дискусията, както и подкрепителна почерпка. Входът за участие е 10 лв., без значение дали присъстват единият или двамата родители.

Научете повече за събитието, лекторите и как да се регистрирате тук. Последвайте ЧСУ „Цар Симеон Велики“ във Фейсбук, където е и събитието на „Академия за родители“.

Коментирай