Свободно време

Изберете си камък и вижте каква промяна трябва да направите

За повече щастие

29.07.2021г. / 17 09ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Камъните, които избираме да носим под формата на бижута, притежават определена сила и енергия. Пред вас има три камъка. Изберете си един и вижте какво трябва да промените в живота си. Може би дори ще решите да ги носите за повече късмет и сила.

Хаулит

Хаулитът се свързва с комуникацията. В случай, че сте избрали него като камък, вероятно имате известни затруднения в общуването с хората около вас. Помислете дали има нещо, което искате да споделите, може би някой не чува думите ви, не разбира вашите нужди или пък твърде много обръщате внимание на чуждото мнение за вас. Синият хаулит е свързан и с чакрата на гърлото, включително с ушите. Ако имате възпалено гърло, тогава това може да бъде причинено от неконтролирана емоция на негодувание или безсилие, както и лоша комуникация с хората около вас.

Колкото повече остарявам, толкова по-малко харесвам хората

Ако имате чести проблеми с ушите, това може да е знак, че може да не чувате вътрешния си глас. Може би е крайно време да обърнете внимание на собствените си желания и нужди, да елиминирате тези хора, които ви носят отрицателни емоции.

Зелен авантюрин

Зеленият цвят представлява сърдечната чакра и се свързва с баланса, хармонията, изцелението и любовта. Ако сте избрали този камък, обърнете повече внимание на своите емоционални нужди и това да постигнете вътрешен мир и баланс. Не бива да се затваряте в себе си.

4 признака, че социалните мрежи вредят на психиката ви

Зеленото е цветът на растежа и изцелението. Времето, прекарано в природата, ще ви помогне да балансирате сърдечната чакра, ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Свързани статии

Цитрин

Цитринът е камъкът на парите, волята, силата, който се свързва с чакрата на слънчевия сплит. Ако усещате, че някои хора имат твърде голяма власт над вас и в тяхно присъствие имате дискомфорт в горната част на стомаха, то тогава е време за промяна. Но първо ще трябва да поработите върху вашата смелост и решителност да действате. Концентрирайте се върху себе си и се опитайте да не определяте самооценката си и решенията, които взимате въз основа на това какво говорят другите за вас. Визуализирайте мечтите си, поставете си цели и бъдете смели. Обърнете внимание и на финансите си.

Коментирай
Свободно време