Свободно време

Ретрограден Плутон ще се отрази напрегнато на тези 4 зодии

Настъпва на 25 април

27.04.2020г. / 09 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

2020 година вече се оказа доста напрегната за всички хора по света заради пандемията от коронавирус. Но това явно не е достатъчно за Вселената. Задава се още едно голямо предизвикателство, което ще се отрази на всички зодии – Ретрограден Плутон започна от 25 април и ще продължи да бъде такъв почти 6 месеца.

Всяка зодия ще се изправи пред сериозни предизвикателства, свързани с вътрешни терзания и подсъзнателни търсения, които ще поставят пред доста трудности вътрешния ни свят, но 4 зодии ще се окажат в особено душевно затруднение.

4 зодии, за които май ще е прекрасен

Плутон е планета на трансформациите. Той управлява подсъзнанието, нашите сенчести и тъмни дълбини на душата, включително тайните и табутата. Когато Плутон поеме по ретроградния си път веднъж годишно, това оказва ефект върху тези скрити дълбини на душата, рефлектира върху най-дълбоките проблеми и чувства, които ни тормозят.

Когато Плутон е ретрограден, ние имаме способността да преоценим желанията си и да се отдръпнем от манипулативни тактики и борби за власт, на които ставаме мишена. Ако успеем да преодолеем тези предизвикателства, ако съумеем да се контролираме, най-вече да озаптим желанието си за контрол и власт. Най-доброто, което можем да направим през този ретрограден период е да се съгласим и примирим с промените, които ще настъпят около нас.

Коя е най-силната ви чакра според зодията и как е свързана с вашето здраве?

Ретроградният Плутон винаги създава напрежение и то за всички зодиакални знаци, но за четири зодии ще бъде особено трансформационен и ще им се отрази доста силно. Ето кои са те.

Овен

Ретроградният Плутон винаги предлага някои наистина шеметни пробиви, когато се отнася до кариера или формиране на съюзи с хора във вашата област. Овните са борбени и обичат да държат контрола в свои ръце. В работата си са винаги изявени и ярки личности, склонни да поемат предизвикателства и да рискуват. През следващите месеци обаче ретроградният Плутон ще бъде в основата на проблемите, неудовлетворенията и предизвикателствата, с които ще трябва да се сблъскате в работата си. Може да са наистина трудни, но пък ще прочистят пътя ви, за да продължите напред с повече яснота. Това ще ви направи по-силни в кариерно и професионално отношение.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Коментирай